Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och själen ler.

Vackra toner smeker mitt öra
stillar allt innom mig
ger mig ett inre lugn
sitter trollbunden
mitt på blanka dan

och själen ler

Vivadi Händel Bach
stora namn
stor musik
höga och låga dansar de förbi
toner skapade från längesedan
träffar något djupt inne i mig

och själen ler

Dessa mästare
vad visste de om mig
inget
men ändå allt
för deras toner träffar rätt
får mig sitta ner
och lyssna på
vad de ville ha sagt

och själen ler


Skogsfen







Fri vers av Skogsfen.
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 10:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Musik plus dina ord som träffar rätt och tack för det :-)
/kram
2012-08-05

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så man blir lugn och avslappnad...trots att jag inte hör musiken du lyssnar på.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.