Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing.

Skrämd rädd förnedrad
ensam förtvivlad
är det så
vi vill
våra små ska må

De finns de
som
inte vill börja
sin skola igen
de som ville ha
sommarlov
varje dag

Hatar sitt liv
så som det blivit
vill bara dö
och försvinna för evigt

Det är endast vi
som kan
hjälpa och stötta

slå upp dina ögon
och öppna ditt hjärta

Det enda som hjälper
att våga se
vad det är
som
på skolgårdar sker


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 21:04



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Att inte vilja se det man ser måste va en dödssynd. Men tyvärr finns mobbning bland barn som vi inte ser eller märker...om ingen vågar berätta! Frågan är då; hur kan vi hjälpa barn och ungdomar att VÅGA berätta?
2012-08-06

  Ljusletaren
Varför blundar så många?!?!
Hoppas på en bättring i denna fråga/ kram
2012-08-05

    ej medlem längre
Du berör, du väcker och du talar klokhet för alla att ta till sig.
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns långt in i hjärtat...måste påminna varandra om och om igen...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.