Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

try your wings - prova dina vingar

 

”I let go now.”
”Why now?”
”Now I know I can fly” said the little bird and left the nest.

 

 

prova dina vingar

"Jag släpper nu"
"Varför nu?"
"Nu vet jag att jag kan flyga", sa den lilla fågeln och lämnade boet.

 

 

 

@ SagaArt 2012-08-04




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-04 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror jag lyfter jag med. Bra!
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP