Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomar




Det är tråkigt när människor man inte känner
har fördomar om en

det gör ont när en vän har det






Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-05 01:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
100% med dig!
Väldigt vanlig som jag ser det..
2012-12-28

    ej medlem längre
oj en liten felstavning där <:
2012-12-16

    ej medlem längre
tyvärr så finns föredomar överallt
jag har själv råkat ut för rasist attack
för att jag är vit och svensk
även folk som sagt att jag är rasist och massa annat skräp
som inte stämmer
jag hatar att folk dömmer en när dom inte känner personen
utan dom bara gå efter sin teori/ såkallade fakta när det inte äns stämmer
2012-12-16

    ej medlem längre
Sant.
2012-12-11

  VildLilja
Ja, så är det!
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP