Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I helvetets lågor...

I helvetets lågor sitter en idiot på huk, Han letar ursäkter i sin svett, samtidigt håller Han inne sin ångest med sin kuk, hans krossade själ försöker förgäves kontakta hans tomma ögon men maniskt flackar blicken vidare till takten av psykofarmikas senaste hit, ingen dålig skit tänker satan medan Han betraktar sin sprängfyllda röda pung, dags att tömma sig och beger sig bort till den överfulla avdelningen för emo kids, destruktivt bleka och sorgsna ansikten, står dom och skär sig själva med rakblad längs skåran på sina hårlösa Bullfittor som ständigt är våta av antidepressiva substanser, sexigt ler satan och tar för sig.

På avdelningen bredvid är det fest, gaypride parad dominerad av bruna köpungar som hittat sin identitet längst in i garderoben efter många år av självhat, nu vilsna eller helt rätt, ihop med andra som på total kärlek tror, älskar dom, men snart utnyttjade och våldtagna av den grupp socipater som är beroende av hat makt och sadism, kärleks akter som nu byts mot amfetamin pumpade kukar, som knullar deras ringmusklar tills inget finns kvar, kärlek som var sann, är nu ett minne blott.

Idioten som söker ursäkter, är omedveten om de demoner som kryper närmare hans eviga flykt, snart slits Han i stycken för Hans kritade skuld, några gram kokain, som växt till en miljon, uthängd som golare för att lättare hans själ få.

Detta är helvetet på jorden för många oskyldiga små, men bryr du dig inte och ser bara om dig själv, oroa dig inte, kanske finns de inget helvete paradis eller liv efter döden ändå, då slipper du evigt brinna ändå.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-05 09:06

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch