Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm.

Letar efter något
som jag inte når
drömmen är för trasslig
det är nått jag inte förstår
möter troll på stigen
vänder för att gå
står då vid ett stup
vart kan jag nå

Vad är det som rör sig
i skogen djupa dunkel
är det trollen igen
som in i mig sjunker
vill nu vakna upp och finna
min själ
vill nu vet vart
drömmen bär mig hän

Vaknar så till sist
halva drömmen har jag mist
känner obehag
något är inte
som det ska
-stod jag vid ett stup-
minns inte mera

Svetten klibbar
hjärtat rusar
drömmen som jag drömde
i mig brusar

andas mjukare igen
hjärtat stillar sina slag
förstår med ens
ny tag och rensa ut
inte äta gott och sent
hoppa skräckisar
och annat skräp
så får jag drömma lent



Skogsfen









Fri vers av Skogsfen.
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 10:50



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Hellre en Rardröm än en Mardröm..! Tror det är ett klokt beslut att fatta...hjärnan behöver också få lite ro!
2012-08-06

  Ljusletaren
Se där ... drömmar säger oss alltid något/ kram
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.