Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

 

Du vet den där varma asfalten som slår i mot en
när man väntar 

Du vet när man bara väntar att få kasta sig i havet
de är då jag längtar efter dig




Fri vers av Gryft
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-05 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft