Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan smak men med sång


av allting var detta det mest oväntade
detta fall genom och rakt ned i en sång

nej inte den slags sång

mer en-cool-blues-vind-i-håret-frihet-i-leendet-
med-röda-stiletter-och-klänning-med-svisch-jag-
kysser-dig-sång

sjungen med en glimt i ögat bara tydbar
för de vidaregående

du vet?

för dem som vet hur man öppnar en dörr
på det riktiga sättet och som inte smakar av

paj




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 1165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-05 16:29



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som når fram och berör
på ett sätt som bara du förmår och så gör ...
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP