Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Samarin

de allvarliga
tankarna om varandet
gav mig halsbränna




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-05 18:44

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2012-08-10

  Gunwale VIP
Ja, synd att det allvarliga alltid måste vara så...allvarligt!
2012-08-08

  Malin Ringdahl
haha kul och bra!
2012-08-07

  Gunnel Eriksson VIP
Så mänskligt - jag fick le vid denna läsning.
2012-08-07

    ej medlem längre
Lite av en antiklimax - som det så ofta kan bli!
2012-08-06

    ej medlem längre
S O M ... det kan bli!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP