Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Hemkommen från en stund i min älskade skog
endast ägd av hjärtat
så många stunder av glädje och lycka
dessa ängar och marker mig givit
ny varje gång för min fot att beträda
mycket för gom och mycket för själ
rofyllda stunder på smala stigar
letande efter kvistar och bär

Skogsfen
*





Fri vers av Skogsfen.
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-09 18:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Medhålles verkligen/kram
2012-08-13

  mare VIP
Underbart, naturen är balsam för själ
2012-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Att va i skogen är en lisa för själen...
2012-08-09

    ej medlem längre
Tack för underbar läsning. I skogen finnar jag också lugnet och ron.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.