Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inloggad

Ska gå med stavar
himlen öppnade sig då
inloggad igen


Skogsfen




Bunden vers (Haiku) av Skogsfen.
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 21:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Grattis till din allra första haiku.
Bra blev det också/ kram
2012-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...tur att Poeter.se finns ibland.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.