Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen


Jag behöver bryta mig loss

Ditt grepp hårdnar, mina andetag saktar.

Du pressar mig ner, igen till det mörka. Vill man inte vara, är man i alla fall. Ändå är det säkrare där än någon annan stans.

Där kan du omöjligen nå mig. Där kan ingen nå mig. Jag är fri i mig själv.





Fri vers (Fri form) av Oskar Berg
Läst 501 gånger
Publicerad 2012-08-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg