Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfriskande känsla

Gick längs strandkanten,
satte mig på huk och
kände på vattnet.
Isande så jag rös.

Tre små stenar kände
jag på.

Reste mig igen och
gick mot stranden
tog en pinne jag fann

Skrev

LIVET två hjärtan

Ett för de jag älskar
ett för de jag mist

Log
friheten infann sig

Vind

vatten

sol

sand

allt möttes, skapade
en känsla.




Fri vers (Fri form) av Filosofen2
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 20:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns så gott att läsa dina ord...
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2