Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första barnbarn Samuels bröllop i lördags i Kungsängen.


Barnbarns bröllop


Hur lycklig jag är

att Du funnit

Din Amandine

och ställa till fest

i massor av timmar


Många glädjetårar

strömmade ner

och jag höll

mitt första tal

utan fusklapp


Önskar Er lycka

och välgång

Guds beskydd

vägledning

och välsignelse!





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-08-06 21:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart, jag tror på äktenskapet !

2012-08-10

    maija tuori

Så underbart ,när livet leker ,önskar all lycka och Guds välsignelse ,fint skrivet.
2012-08-09

  Chawa VIP
Så vackert härliga ord!
2012-08-08

    ej medlem längre
ljuvligt! så vackert...
2012-08-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Underbart! Och så lyckliga ser brudparet ut!
Kram!
ML
2012-08-08

  Filosofen2
Må lyckan stå dem bi, må Gud vaka över dem och
skapa lycka under änglars vingar.
2012-08-08

  anits VIP
Så vackert skrivit och ett mycket
vackert foto på brudparet
2012-08-07

  rebecca d
så roligt!!
2012-08-07

    bittemi VIP
Vackra rader och vacker bild på brudparet!
2012-08-07

  Ljusletaren
Helt bedårande bild och bedårande rader.
/kram
2012-08-07

  Eva Helene VIP
Så vackert och hjärtevärmande!
2012-08-07

  poetryGirl
Så fint att du har så stora barnbarn
2012-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Du önskar dom det bästa...
2012-08-06

    ej medlem längre
Vackert fotografi på en vacker dag.
2012-08-06

    ej medlem längre
Va fint, lycka till!
2012-08-06

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP