Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

subfebril

 

 

 

vi gick till Rackarberget

vi blev mordbedömda
som att varje dag var en fredag

subfebril och neurologisk

 

huvudvärken skymde klockan jag bar i handen
Alice skrattade för första gången

 

varje dag detsamma, detsamma

jag är så ofta hemma
att jag inte har tid att gå ut

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 21:42



Bookmark and Share


  Börje Larsson
osammanhängande sammanhang...!?...bra!
2012-08-09

  anits VIP
Den här tycker jag om
2012-08-08

  Anya VIP
Ja men visst, gillar helheten och gillar slutet. här känner jag igen mig ofantligt! Tack!
2012-08-08

  Nanna X
gillar paradoxen i sista strofen!
2012-08-08

  Ingela Svenson VIP
Så många olika bottnar; ett lapptäcke av författarens liv tror jag!
2012-08-07

  ULJO
Gillar denna
2012-08-07

  Katasterismi
Den är som många färgsprakande delberättelser! Uppskattar mycket.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP