Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du?

Du finns där
I ett leende
I en bild

Du rör vid mig
Vindens mjuka smekningar
Havets små vågor

Du talar till mig
I en bok
I en film

Vart är du?




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-07 13:09



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Otroligt fin känsla i den här dikten.
2013-03-06

    ej medlem längre
Många applåder.
2012-08-07

  EmelyB
jag önskar att jag kunde ge dig flera aplåder för den här är den bästa dikt jag läst på den här sidan, så fin, men ändå smärtsam, äkta
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun