Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoft

Droppar faller på vår jord
bär med sig små små ord
präglade av änglars stoft
i en mystisk doft
nerlagd i en gyllne skål

burna av en ängel

ger de
utan att förstå
liv till oss

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-07 17:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bokmärker och inga mer ord behövs ;.)
/kram
2012-08-08

    ej medlem längre
Du skriver magi...underbart vackert och fantasieggande.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.