Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör så ont ont att älska någon så mycket mycket


Jag skulle ge dig allt jag har, det vet du väl lillasyster?


Ibland tror jag
Att min lillasyster är den enda jag faktiskt älskar
Blott ett år, orörd av tiden
Oförstörd av alla människor

Sladdis
Jag skrattar
Visst är du väl sladdis när du sladdar runt
Hörnen i huset
Som alla andra barn

Din hud är mjuk och av samma färg som snövit
Så skör
Ingen ska få göra dig illa
Lova att aldrig glömma
Du är det vackraste jag har

Jag ska visa dig världen
Jag ska visa dig musik och allt som är fint
Om jag bara kan få hålla din lilla hand ibland
Och få leka med din nackes blonda lockar
Tills du faller i sömn

Sov min lilla fina, dröm
Ta sats mot livet
När det kommer ska jag stå bakom dig
Om du ramlar, ska jag ta emot dig
Varje gång




Fri vers av Linn G
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G