Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors ord

Solen skiner i himlen

lyser ner på vår jord

glittrar och glimmar i viken

just där bryggan

en gång låg

En fjäril flyger i vinden

sin darrande virriga flygt

letar stirrigt i luften

så landar den

på nytt

Det blåser en il i från havet

tar med sig en doft av tång

rister i blommor och buskar

och fångar fjärilen

gång på gång


Solen skiner i himlen

lyser ner på vår jord

ger oss livet tillbaka

av regnet inte ett spår

vinden som lekte med fjäril

har nu kommit till ro

och fjärilen hittar sin blomma

det vill jag i alla fall tro


Kontentan av vad jag skrivit

det finns en lycka för alla

du hittar den säkert min vän

men vägen kan vara besvärlig

och tiden kan kännas för lång

det stämmer det mormor sa mig

ovan molnen skiner vår sol

och blåaste blått är

himmelens valv

och kärleken kommer och går



Skogsfen







Fri vers av Skogsfen.
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 18:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Kan känna dofterna och jag kan känna lukterna.
Tack för visa ord/kram
2012-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
"Mormors ord" va trösterika och fina...
2012-08-09

    maija tuori

Tack !vilken trygghet ,fint skrivet.
2012-08-09

    ej medlem längre
Blir trygg av dina ord. Tack!
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.