Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöst "Jag är"

 

 

Bortom tankens tolkning

sjunger härliga känslan

"Jag är"

En tidlös medvetenhet

En gnista av sanning

Ett obeskrivbart djup

En eld av kärlek

En glittrande glädje

som bara

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-08-09 20:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på walborg.
2019-06-16

  aol
härlig hyllning till jaget inom,
2013-09-07

  Chawa VIP
Ljuvlig hyllning till enda som är - jag är - varken mer eller mindre. Vi alla och allt är.
2012-08-14

    Doll
För mig blir den här dikten en beskrivning på de stunder av lycka och tillfredsställelse av livets skeende, då man förstår livets mening till fullo.
2012-08-12

  Minkki VIP
sjunger... känns igen, du ger det en vacker form, också visuellt
2012-08-11

  Gabrielle Laurèntzen
Tidlöst vackert
2012-08-11

  Siggesdotter
Denna tidlösa sanning som på hebreiska heter Jahve och står för GUD! Fin dikt!
2012-08-10

  walborg
Definitionen på Gud är Jag Är
2012-08-09

  menspoeten
Oh, vad underbart! Påminner om en teaterövning vi brukade göra när jag pluggade det:)
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP