Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress äter människors kroppar inifrån.


Min inre stress
Jagar mig, äter mig
Gnager

Tiden springer snabbt förbi jaget
Som om vi var två barn som lekte kull
Stressen binder mina handleder
Jag hinner inte med

Tiden är stolen jag står på
Stressen är repet runt min hals
Det lutande golvet är hopplösheten

Min inre stress
Utan dig blir ingenting av
Med dig finns jag snart inte kvar













Jag kommer aldrig kunna acceptera

Att du är en del av mig




Fri vers av Linn G
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G