Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ferlins frukost



Äter youghurt med flingor och jag finns.
Har inte tröttnat på livet.
Fastän det jag tänker och minns.
Har jag alltid tagit för givet.

Vad var det jag levde, vad var det jag åt?
Var i mig stod det skrivet?
På radion spelar en sorgsen låt.
Jag tror den handlar om livet.




Bunden vers av Han som går långsamt i regnet
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-10 08:16



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Fin.
2012-09-07

  zallander
två sista raderna känns lite ferlinska


/Z
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Han som går långsamt i regnet