Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt liv

Det finns en skepnad vid min sida
töcknig, grå
hon bär min undran och alla svar
Det går en ängel framför mig
banar väg
hon vet min färd och alla mål
Det dröjer en skugga vid mina minnen
höljer och döljer
hon vet min smärta och all
min fattigdom




Fri vers (Fri form) av BitterSweet
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-10 08:49



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Tyckte om det här: Lite gammaldags i sin ton o mycket vackert!
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet