Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en kvällspromenad


toffelljud stör musiken

i den koncentrade tystnaden
finns ochså musiken
vattnet som kastar sig
utför berget

knäppandet
inifrån skogen

mina toffelsteg
stör
tornados tassar
mer hänsynsfulla

älvdansen tråds
under valabergets
svarta
massiv

där trollen lever
trygga
i en föränderlig
värld




Fri vers av tom boreland
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-10 22:31

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
tyckte mycket om...
2012-08-18

    Anna Vinterstjärna*
Ja, i tystnaden finns liv. Tyckte om att läsa den. Som en samtidsskildring faktiskt. Om vågar vara i tystnaden så kan där finnas magi.
2012-08-16

  Linda CH VIP
Natur, dramatik och skönhet!
2012-08-16

  © anakreon VIP
...och applådknappen
fungerar tyvärr (som
vanligt) inte...
Calle
2012-08-11

  anits VIP
Mycket fängslande och målande skaldat
tack för att jag fick följa med på promenaden
2012-08-11

  vera gade VIP
ännu en inspirerande promenad med Tom ...från klapperstensfälten
2012-08-11

  Ingela Svenson VIP
Ja dom trollen, kanske är du ett själv? En av av tiden oföränderliga
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland