Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglans hoande bryter tystnaden då natten lägger sig över oss

I skogen sitter en uggla
ensam på en gren högt
uppe i ett träd.
Den syns inte då mörkrets
intrång skett.

Sommarnätter ljus och tysta
högt uppe i norr hörs endast
ugglan då hoandet ekar tyst
genom skogens täta träd.




Bunden vers av Filosofen2
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-11 12:32



Bookmark and Share


  aol
det finnes en ensamhet som omsluter allt på ett magiskt vackert sätt
2012-08-13

  Bibbi VIP
Suverän.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2