Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av ett hav

 

 

Liksom smaken av ett hav

glittrar i varje droppe av dess salta vatten

bär varje blomstrande ögonblick en smak av tidlös evighet




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-12 11:15



Bookmark and Share


  erna frank
Ja, det ändlösa havet som bär en över både tid och rum!
Såå, vacker!!
2012-09-07

  aol
ja och utan dropparna inget hav,
2012-09-02

  aol
mycket vackert med stark djupkänsla
2012-08-18

    ej medlem längre
Tyckte mycket om denna

....blir ett bokmärke ...
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP