Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ser ut att bli en varm dag

så kom åter känslan av instängdhet

vankar fram och tillbaka

luften torr och stilla

 

 

det finns en annan värld utanför 

två trappor ner

för långt bort för att vara min

 

vill inte ens ha den

 

asfaltsgård

portuppgångar på rad

2 grillar framför parkeringen

och en liten sandlåda 

 

skuggsida

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-12 11:25



Bookmark and Share


  backsippa
Som ett utskuret liv
uppsatt på anslagstavlan
helt fantastikt skrivet

2012-11-10

  Ingela Svenson VIP
Enklal ord som formar ett kraftfullt innehåll, mycket snyggt!
2012-08-12

    ordskalv
Texten för mig till det klassiska inrutade Svenssonlivet. Får en känsla att du förstått hur meningslöst det livet är. Eller?
2012-08-12

  kerstin skriver VIP
ibland är två trappor en oändlighet, jag tycker om texten.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan