Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte skriva mer men lyckades behärska mig lite i alla fall ...


Jag vill känna dig ...

... så där
alldeles
nära, nära
tätt intill mig ...

Låta mina händer
få läsa hela dig
för att vägleda mig
när jag kysser 
dig vaken
ur dina drömmar
till en orgasm
vilken
över mina
törstande läppar
lubricerande strömmar
med innerlig mersmak ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-13 09:38



Bookmark and Share


  Harriette
Ett underbart uppvaknande tillsammans med någon man älskar...så vackert
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP