Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det är möjligt

 

 

 

 

Om det är möjligt
att återfödas som ett
berg. Då vill jag det.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-13 13:13



Bookmark and Share


  Nanna X
you are a rock!
2012-08-14

  ULJO
Ur den synvinkeln kan du ha koll på mycket av eländen, det är ingen dum tanke.
2012-08-14

    Jane S VIP
Du därnere som säger att det måste vara sorgligt att födas till berg?
Berget ligger stilla och befolkas av allsköns liv- aldrig är det ensamt! Det har en fantastisk utblick och mot stormar står det pall, vad mer kan man begära?
2012-08-13

  Marja-Liisa Koski VIP
Din tanke tilltalar mig. Tack!
Kram!
ML
2012-08-13

  Ingela Svenson VIP
att födas som något som inte lever, det är sorgligt. Och till stumhet blir poeten dömd. Betänkt hur gamla berg blir.
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP