Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Du frågade hur det kändes
om det kändes bra nu

Jag svarade att jag var glad
att det var ni som tog över

En ung familj med livet
framför sig

Känner att jag inte har rätt
att vara ledsen för detta

Andra har riktiga problem

Jag har bara förlorat horisonten




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 589 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-13 18:07



Bookmark and Share


    maija tuori

Helt enkelt mycket bra !!!
2012-09-09

  ULJO
Fantastiskt beröarande poesi med ett melankloiskt budskap.
2012-08-18

  Anya VIP
Kärnfull med ett starkt slut.
2012-08-14

  walborg
Blir otroligt berörd av smärtan som inte är ok att erkänna och uttrycka.
2012-08-13

    ej medlem längre
Texten kan tolkas på många sätt. Den är stark, den har djup och den är stram med ord.

Strålande!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind