Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu något gammalt som jag hittade..


Grått

grådimmigt ute
ovan molnen är himlen alltjämt svart
lika svart som känslan som en gång bosatte sig i mitt hjärta

-

det jag såg var kärlek utan grönska
det jag begravde var jord utan kropp
det jag gömde undan var sorg
utan tårar

-

tårar som har slutat att falla
sen länge

det kommer bli en ensam stig att gå
alla år framöver
tills döden skiljer mig från jordlivet åter

© 2009 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-13 23:41



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Gillar jättemycket. Jag har också rotat i mina gömmor och dammat av vissa texter på nytt. Texten ger min egen sorg ett uttryck, den där melankolin som finns som en underton och som då och då dyker upp och färgar världen i grått. Bokmärker!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP