Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U can call me Nitro

 

Darling,

vad i meningen

"I sin renaste form är nitroglycerin ytterst stötkänsligt, till exempel kan en fysisk stöt få den att explodera..."

var oklar?

Vad kommer som en överraskning när

du står där med sönderbrända fingrar, utan ögonbryn och undrar

va fan hände... JAG kan inte hjälpa duger inte här. Duger faktiskt aldrig

Hanteras v a r s a m t

står det. För vid felhantering... ja, du vet. Been there, done that.

 

Lika väl som andetag, känsliga händer, tunga,  

blick,

din röst i min ryggmärg,

din kropp mot min skapar reaktion

av ett annat väl så explosivt slag. Been there med, men

do it again...

 

Darling,

du sa jag har en plats i ditt hjärta. Där inne för evigt, för alltid...

det är lång tid glöm aldrig det.

Du är modig och eller tanklös för om det är så

håll mig v a r s a m t då.

Du vet hur lätt jag sprängs och tar allt omkring med.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-14 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket intressant och välskriven text. Gissar att dikt-jagets drömpartner är kiselgur! :)))
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3