Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrande



Dagarna infaller
som kalenderblad

och faller sedan
som bladen om hösten

med varandra ibland
till ett mångfärgat mönster

som ett insiktens fönster
med utsikt
mot evigheten.










Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-14 15:10



Bookmark and Share


  evana
Du fångar ett helt lövverk i dessa fina rader!
2012-09-22

  Anna*
Helt underbar text! Applåderar och bokmärker
2012-09-11

  Nina Nightwish
Vackert

2012-08-17

  Elwania
som ett insiktens fönster
med utsikt
mot evigheten.

djupt och tröstande
Tack
2012-08-17

  Heikki Hellman
Du använder fullkomligt fina symboler!
2012-08-17

  walborg
Verbalt fantastiskt uttryckt detta att integrera och få distans
2012-08-14

  Peter Olausson VIP
lyriskt vemod!
2012-08-14

  Björn Nilsson VIP
Om man ser sig som ett löv kan man åtminstone få känna en viss tillfredsställelse i att ingå i ett stort kretslopp och kunna komma upp i träden igen om några år!

Snygg vokalföljd där på slutet också: Insikt, Utsikt, Evighet.
2012-08-14

    ej medlem längre
fint skrivet...
2012-08-14

  Gunnel Eriksson VIP
Insiktsfull och vacker dikt.
2012-08-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Ja, sista fasen, summering!
Kram!
ML
2012-08-14

    ej medlem längre
Seren sanning.
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP