Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde du såg mig

Jag trodde du såg mig, men
krukväxterna böjde sig generat och dammtussarna
la sig tyst i sina hörnor
Luften i rummet tätnade runt min nakenhet och
ingenting kunde förändra mörkret på tapeterna

Jag trodde du såg mig
Gud, vad jag önskade att du såg mig




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-14 19:19



Bookmark and Share


  stig wikman
MYCKET VACKERT.
YARISSA.

love that poem.
KRAM.
2013-08-23

    ej medlem längre
så otroligt träffande i hjärtat, ärligt blir jag helt tårögd..
2012-11-18

  anits VIP
Mycket berörande och vackert skaldat
2012-08-15

    ej medlem längre

En text som jag gärna läser igen

kan ta på känslan här ....


2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP