Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapenporr





Ett hallunicerat hjärta

jag födde ur mig själv,
natten var på väg till undergång
och dagen mellan tänderna

Kanske kommer dina rester finnas kvar
i min kaffemugg

en våt fläck
på lakanet


För min atmosfär har börjat väcka lustar
utan sensuellt innehåll,

bakom skyltfönster

och som tecknade serier
utan annan sida

av köttsliga begär
och sex i kyrkan


Kameran tjänar pengar för något
jag och du spelar
och vi slutar
som en orgasm när det offentliga ljuset stängs av


Du skickar brev
till hörnet
och jag återskapar mig själv

och du vill att jag ska komma

vilket jag gör med handen innanför stringen

med ett sminkat underliv

av dig


Du skickar ett sms
berättar att du fastnat med handen i halsen

Frågar om skjuts till mitt hål,



Den enda gången jag tänker följa dig


Komma,

Är då du

tänker ta vägen hem till mig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 467 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-14 19:26



Bookmark and Share


  blaite
Sminkat underliv och kyrkan kalasnice
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln