Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Till Janette min vän, Som trots att Hen lever i en liten by valt att leva som transvestit. Fast bakom stängda dörrar.


Fri Sexuell läggning är en rättighet...

 

 

Du sa:

Min lust är fri

men min frihet är bakom galler,

ser tårar på din kind,

och förstår att du faller.

...

 
Fri vers av NågonAnnans
Läst 633 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-14 19:26Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Speciellt till Larz,
Tack för att ni förklarar ord och sociala bettände i Sverige det är så otrevlig att bli antastad och bemött av sådana mäniskor utan att ha den minsta kunskap hur man bemöter dem? När man inte har anlag bli en av dem och mötas med sådan avvikande bettende mäniskor!
Är det en hemförsäkringsfråga?
Pratar ni om dragqueenshow?
Ex: För en månad sedan ser jag en kucku tant i trappan kl. 23 på kvällen förklädd till polis med en stor den som manen har och växer på sig vid midja vifta till sin granna nedanför med det att öppna till sig hon vill ha tyst.
Hon kallar sig för mormor fast sin dotter kallar henne morfar.
Nu när jag ser polis på Stockholms gata vill skratta, hur kan jag förklara mig vad är så rolig att se en polis patrullera.

2012-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Vill även - innan "fob-"beskyllningar börjar hagla och för att undanröja alla missförstånd - påpeka att jag definitivt tar avstånd från alla slags trakasserier riktade mot människor med en annan sexuell orientering än den jag själv har. Sådant är bara lågt och vidrigt.
2012-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt dock att det är förbjudet att uttrycka negativa åsikter om människors läggning. Det kallar jag för diktatur och inskränkning av yttrandefriheten.
Paradoxalt nog verkar det som om det är helt OK att kritisera oss heterosexuella.
Själv vägrar jag att anpassa mig och vara politiskt korrekt.
2012-08-21

  Lars Hedlin
KAn bara hålla med allas kommentarer här! Vi är alla lika och har alla lika rätt att existera, ovasett köns sexuell läggning och Etnicitet.
2012-08-17

  Nikolai Jungsin VIP
Det är ju det jag aldrig har förstått eller fått en acceptabel förklaring för varför andra ska ha ont av vad som händer i någons sovrum så länge det är vuxna och samtyckande personer.. likadant om man tycker om att klä sig på något vis, så länge man inte ränner naken på allmän plats...
2012-08-16

  Svirran
Jag tycker alla ska ha rätt att leva som de vill. Hoppas att din vän snart kan få känna att livet är fritt och att alla människor behövs oavsett läggning, hudfärg, religion, härkomst, funktionshinder, normalitet eller udda person osv osv. Det e fruktansvärt att samhället dömer ut folk som lever ut sina känslor och gör sitt bästa. Det e helt klart fel på samhället normer o värderingar trots att vi lever i modern tid. Jag gillar texten. Du e duktig på att skriva. Bästa betyg från mig. Kram o hälsa din vän att många står på hens sida. Kramar!
2012-08-15

  mjuk
Sexuell läggning borde inte kunna ifrågasättas. För många är det ett helvete att inte kunna slappna av och leva det liv de är födda till. Tummen upp för denna text !!
2012-08-14

  kerstin skriver VIP
nu vågar man ju inte bara applådera ;)
ja, det är svårt att få vara fri,
du har skrivit en viktig text!
bra
2012-08-14

  NågonAnnans
Tack för att du vågade kommentera Steve :) De flesta applåderar bara sådana här ämnen! *Applåd till dig*
2012-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra, klaffande - om omgivningars inskränktheter
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans