Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har varit i HELVETET och vänt...


Död och begraven

 

 

 

 

 

 

Jag dog

Med ena Foten över kanten

 

Vänner i sanning, finns få

de flesta dock

 sko sig  på mig,då

 

Smärtan hård som furan

 livslusten ,tagit  slut

...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-15 00:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns igen...vad finns de när det verkligen gäller osv!
2012-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
En till som VET hur det KÄNNS... känner mej mindre ensam
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans