Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva







Det är vackert att se landskap ovanifrån

att inte vilja landa




Fri vers av Albert
Läst 694 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 10:35



Bookmark and Share


  Rosmarin
Får mig att tänka på Matisse
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert