Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det oändliga (ett ögonblick )

 

 

Som Huggormar
slingrar tårar ner
runt stearinljusets ljumma kropp
för att bita sig fast
igen

 

Lågan dansar runt
som en ballerina
på sin sista scen
fastän tiden är inte 
inne än

 

men
älskade
bara för att Du
andas tungt

 

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 829 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-15 12:31



Bookmark and Share


    jamming223
Oj, vilken fascinerande dikt! :) Magisk! ^^
2012-09-25

  Lena Själsöga Keijser
ofta

förs vi till ord
vilka andas

till oss
vilka talar djup

ord vilka är
rena

dina ord andas vida djup
vida höjder

andas den skarpa blickens godhet

"även"

i de stunder orden andas

tunga

Tack att du skriver
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP