Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis råd

Ljummen passion för gult
stungen i magen, så fult
ett träd, en kvist, ett skratt
två tindrande stjärnor i natt

Svala små känslor för blå
kontrasten man ej kan förstå
långt borta bland bäckarnas brus
står framtiden, blek och ljus

Fröjda dig ungdom snart,
innan du vuxit klart.




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 270 gånger
Publicerad 2012-08-15 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg