Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får hoppas

I ängsliga tider
ge mörker föga ro
Det smärtar så
att detta inse

Tala helst inte
om trivialiteterna
Bocka av det hela
så vi kan gå vidare

Så lätt är det inte
aldrig, inte det minsta
Man får hoppas
att benen bär en




Fri vers av Thomas Berg
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-08-15 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg