Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka efter en paus, antar att det nu är känslornas tur att få spilla ord


Externa lustar

Du tyckte jag var sexig i din skjorta
Lekfull i din fantasi, där jag svalde
Vågor,
Grävde ner ett hängande packet i min strupe

Jag var strängen ,
Doppad i en kaffekopp

För smaksatt sex och nya edition favoriten i bokhyllan
Var jag alltid betygsatt i fyrkantiga hörn

Vi älskade att skrika in varandras röster,
För knullandes baklänges var vi inget annat än två
utgångar ..

Det var bara då du tittade framåt,
med kroppvätskor knutna kring dina externa lemmar,

I din blå:a morgonrock,
med en kopp befruktning

Som du insåg att

Jag,
En slipad porrstång
som älskade mannen bakom dig

Aldrig kommer att finnas.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 21:45



Bookmark and Share


  blaite
Fucking love it all
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln