Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten har fått ligga och vila upp sig sedan 2012 08 15. En del texter kommer till en själ, ibland påminner de så om en verklighet nära en själv. Trots att det mycket väl skulle kunna vara någon annans och nog är ibland.


Tystnaden




Hur förunderligt skönt det är att leva,
även på läpparna röra
samt med ljudet vilket strömmar ut

mellan dem,
beröring, närvaro,
andras närvaro i min, min i deras.

Hur ljuvligt är det att slippa höra telefonen ringa...
Jag tycker det är skönt
att åtminstone ena hjärnhalvan är inkopplad.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-07 10:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP

Jag skriver förstås för att jag inte har något att säga. Om jag hade något att säga skulle jag ju inte behöva skriva det, så pass självklart är det.
2022-12-07

    ej medlem längre
"En del texter kommer till en själ"

du menar "tillkommer från en själ"?

"vi skriver för att veta att vi inte är ensamma"

gav en själ just till mig. har inte tänkt på det citatet på länge. är av nån erkänd poet, olikt oss :(

den kan användas på andra sät

"vi lagar mat för att veta att vi inte är ensamma"

"vi skriker för att veta att vi inte är ensamma"

"vi dansar (ensamma? ^_^) tango ensamma för att veta att vi inte är ensamma"

det är som citaten

"you dont choose writing, writing chooses you"

"you dont choose bella, bella choses you"

etc.... <3
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP