Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

Beslutsamheten är noll

jag velar och ändrar

tycks inte ha någon kontroll

hela jag är oförmögen

känner mig som ett såll

det skriks och ropas

från alla håll

jag är så velig

nu får jag skärpa mig

det spelar ingen roll

jag måste

vill inte

måste


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 16:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alla måsten är inte ett måste ;.)

/kram
2012-08-17

    ej medlem längre
Så fint du beskriver den där känslan av obeslutsamhet.
2012-08-16

    ej medlem längre

2012-08-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns för många måsten...ta ett steg tillbaka och se över situationen igen...
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.