Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nästan lite synd


att när det är dags för bra saker att hända
kommer de alla på en gång
hinner ju inte hämta andan


Missförstå mig inte
det var ingen klagan
försöker bara återhämta mig ett par minuter
genom att skriva några ord på datorn


Tack nu fick jag pusta ut några andetag!




Fri vers av Nic
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-02-07 23:51



Bookmark and Share


  Wretling
Haha ler...
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic