Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden får utvisa (eller: Hade ju varit trevligt om tiden kunde dela med sig av kontrollen)

du är min undanflykt


tänk om du kunde bli min tillflykt




Fri vers av aPorcupine
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-16 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine