Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Kärlek


Ur kärlek föds tillit

Ur tillit föds svek

Ur svek föds sorg

Ur sorg föds ilska

Ur ilska föds hat

Ur hat föds våld

Ur våld föds ånger

Ur ånger föds förlåtelse

Ur förlåtelse föds kärlek




Fri vers av Mr. Mallory
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-16 23:42



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant..allt i en cirkel..otroligt vackert.
2013-02-02

  Veronika Forsberg
herregud så vackert!!
2012-08-25

  ULJO
Så sant du skaldar om verkligheten
2012-08-20

    maija tuori

Precis !
2012-08-19

  Lynx63 VIP
Så sant...
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory