Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag kommer jag att resa mig.


Jag står vid foten. Tittar upp.

En dimbeslöjad topp reser sig mot skyn.

Den ser ner på mig. Hånar mig.

Kom an bara, ropar den.

Och du skall få se att dina mödor är förgäves.

Jag öppnar min mun för att svara, men ingenting hörs.

Mina läppar formar ord, men dom faller platta till marken.

Ett mullrande gapskratt rasar mot mig. Stenar faller.

Jag faller med dom.




Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-17 00:57



Bookmark and Share


  Nina.H
Vacker och vemodig
2013-02-02

  Lynx63 VIP
Den va djup och kantat med sorg, men underbar.
2012-08-19

  Svirran
Åh vad fin och lite sorglig.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory