Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänker du på?

En blåsig natt fyller tystnanden
en vind sveper sig över Stockholm
igenom dess gator
den ljuder för de som lyssnar
trädets löv rasslar
fönstret skakar
huset knakar
men här ligger jag ensam
med tankar som ekar
om dig
för i mitten av allt
runt omkring av det jag kan tänka på
finns du i mitt centrum
då jag undrar..
om du tänker på mig




Fri vers av M.A.J.R
Läst 489 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-02 02:17



Bookmark and Share


    Hecate VIP
fint beskrivet.
2016-02-06

  Nils-Robert
Så bra fångat. Träffade precis rätt. Mycket tänkvärda ord.
2016-02-02

  Gisela Nordell
en poesi som når fram till mig och som jag tycker om.
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R