Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målat in mig i hörnet


Jag träder in i det ni kallar livet...
jag smakar på frukter,
ljuvligt på den ena O denna andra bittert...

Bekantar mig med känslor...
kontaktar svart moln,
med springor där ljuset glimtar...

Vandrar många vägar utan skyltar
stjärnor bevittnar förskräckt
över mina steg...

Tiden står stilla,
jag är bortkastad i nuet
mina tankar öppnar en portal till framtiden...


Sjunker in som kvicksand,
blommar utan ånger,
att återvända tillbaks.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 864 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2012-09-21 22:07



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härlig rytm och lätthet,studsar liksom fram i texten.
2016-01-16

  Connie
Snyggt jobbat!
2014-04-09

  aol
fick en känsla av svajig hängbro, så bra skriftat,
2012-11-08

  Federico Romano
Det var fint, bra skrivet..
2012-10-08

  Julio VIP
Bra jobbat, snygg text
2012-10-07

  Gigi
Fantastiska rader!
2012-10-02

  Linda CH VIP
Skriven med en stark känsla inför livets kringelikrokar. Bra!
2012-10-01

  Chawa VIP
Fin beskrivning om att vandra på den ibland svajiga linan genom livet...det finns bara en väg och det är rakt fram...ett litet steg i taget...!
2012-09-24

  Änglaögon
Vackra rader.
2012-09-24

  Lena Själsöga Keijser
dina penslar
jag anar att ditt hjärta håller dem samt leder dem genom dig
2012-09-23

    ej medlem längre
Fint om livet !!!
2012-09-22

  Järnkatten
Sådan är resan, väl skrivet..
2012-09-22

    Max Poisé
Bra här M! Du fångar känslan helt rätt!
2012-09-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta tänkvärda!
2012-09-22

    ej medlem längre
Vis Jabboks vad
sker mötet
som ger klang
för vidare färd
framåt
inåt
uppåt!!
2012-09-22

  surface to air
Det bästa jag läst på länge!
2012-09-22

  Ninananonia VIP
Fantastisk text

2012-09-21

    ej medlem längre
En snygg text med mycket tankar i. Applåd.
2012-09-21

    ej medlem längre
Starka och berörande ord. Tycker mycket om dom.
2012-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Hopp och förtvivlan om vartannat...läsvärda tankar...
2012-09-21

  Niclas Petersson VIP
Snyggt Mattias.
Det är en vansklig väg, livet.
Gillar. Mycket.
2012-09-21

    ej medlem längre
Mycket vackert poeterat
2012-09-21

  Maiah VIP
snyggt diktat.. mer kan jag inte säga...applåd och bokmärkning
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R